Aktiviteter for barn og ungdom

Hamar Frivilligsentral tilbyr en rekke aktiviteter for barn og ungdom.

Åpen Barnehage (i våre lokaler i regi av Ankerløkken Barnehage)

Åpen barnehage er et pedagogisk tilbud til barn i førskolealder, fra 0 til 6 år, som er i følge med en foresatt. Åpent onsdager og torsdager kl. 10-14. Alle barn under skolealder er hjertelig velkomne! Ta med mat og drikke selv. 

Barnetreff med aleneforeldre

Et tilbud til aleneforeldre med barn under 18 år. Gruppen samles jevnlig til sosiale aktiviteter og sammenkomster. Gruppen planlegger aktiviteter for et halvår av gangen. Ved interesse ta kontakt på e-post hamar@frivillighet.no.

Midt i Sentrum Junior

Et gratis etter skoletid-tilbud for barn i 5.-7. trinn (10-12 år) i Hamar, mandager kl. 14-17. Matservering og leksehjelp for de som ønsker det. Aktiviteter som bordtennis, gaming, brettspill, tegning, perling, med mer!

Midt i Sentrum Ungdom

En fritidsklubb for ungdommer i alderen 13-19 år, hver fredag kl. 18-22. Klubben er en åpen møteplass hvor ungdom får bestemme aktiviteter selv. Vi har musikk, bordtennis, mat, gaming, m.m. Det er ikke noe krav om deltakelse på klubben, her er det lov å bare komme og henge! 

Skeiv Kafé Ungdom

For ungdommer i alderen 13-19 år. Skeiv Kafé Ungdom er åpen hver onsdag kl. 18-21. Drevet av Hamar Frivilligsentral i samarbeid med Fri Innlandet. Denne kafeen er en trygg havn for alle uavhengig av seksuell orientering, kjønnsidentitet eller uttrykk. 

2024 © Hamar Frivilligsentral